Max Maastricht - Art & Fashion

MAX Maastricht

Lifestyle and fashion experience

Maastricht is hot! Maar een bezoek aan het stadsdeel Wyck maakt de beleving van de stad pas compleet.  De vele gevarieerde boetiekjes en restaurants met diverse smaakbelevingen, trekt de nieuwsgierige bezoeker als een magneet naar de Rechtstraat. MAX ligt in de Hoogbrugstraat, aan de kop van de Rechtstraat.  

C O L L E C T I E

MAX streeft, met haar wekelijks wisselende collectie, naar kleinschaligheid en verrassende maar altijd stijlvolle ontwerpen, bij voorkeur van Frans of Italiaans makelij. Toegankelijk, veelzijdig en vrouwelijk met een eigenwijze ‘touch’. U treft hier regelmatig items die lokaal worden geproduceerd. Dat levert een mooie bijdrage aan het unieke aanbod van deze damesmodezaak. De veelzijdigheid van de collectie maakt MAX geliefd bij jong en oud.

V I S I E

In de collectie van MAX geven we de voorkeur aan onbekende merken. Verrassende pareltjes. Items van startende ontwerpers vinden daarom geregeld hun weg naar onze winkel. Bovenal streven we naar een uitnodigende sfeer. Bij Max stapt u even in een andere wereld en vergeet waar u eerder mee bezig was. Naast al het oogstrelende, kunt u rekenen op een warm onthaal, goede stylingadvies en zuidelijke gastvrijheid. Ook de innerlijke mens komt hier aan z’n trekken. Kortom, een bezoek aan MAX mag bij u een vakantiegevoel opleveren!

W I N K E L T I J D E N

maandag van 13:00 – 18:00 uur
dinsdag t/m vrijdag
 van 10:30 – 18:00 uur
zaterdag van 10:00 – 18:00 uur

zondag van 12:00 – 17:00

Max Maastricht - Art & Fashion


Loading